Om Sara

Sara flyttade 2012 tillbaka till Stockholm för att fullfölja sin passion, skådespeleri. Hon arbetade tidigare som legitimerad läkare, och hade bott i Schweiz i nära tio år med familjen. Efter skådespelarutbildning på Boulevardteatern och på Studio Meisner startade hon den fria teatergruppen “Teater Bara”. Där har hon nu ledande roller i föreställningarna ”Vi som är hundra”, skriven av Jonas Hassen Khemiri, och ”En stjärna vid namn Ajax”, som är baserad på en bok av Ulf Stark.

Sara deltar regelbundet i film- och stagefighting workshops och har haft roller i flera kortfilmer, som har vistats på olika filmfestivaler. Filmen Pendeln har blivit mycket uppskattad och har visats på Svensk television 2017-2018. Nu senast har hon huvudrollen i en pilot, för en långfilm, ”The Elf Queen”, och har även huvudrollen i kortfilmen “ Stroke of Midnight” som är under postproduktion.

Sara brinner för det kreativa skapandet i teater och film. Glädjen och tillfredsställelsen i att ständigt utmana sig själv, få möta olika människor, kunna skapa olika karaktärer och att i stunden – både på scenen och framför kameran – bara få vara “här och nu”.

Sara talar rikssvenska, göteborgska, avancerad engelska och samtalsfranska. Hon har ingått i svenska landslaget i segling och har flera medaljer från EM och VM. Hon är en duktig skidåkare, jägare, tennisspelare och sjunger och dansar gärna.

Längd: 171 cm
Vikt: 57 kg
Storlek: 36-38
Spelålder: 32-48 år Född 1975
Ögon: Blå
Skor: 38
Hår: Blond, korthårig

Agent: Fia Hammarström. Mail: ​fia@hammarstromagency.com​. Tel: +46-708-240707
www.hammarstromagency.com

Hammarstom Agency