Om Sara

Sara flyttade 2012 tillbaka till Stockholm för att fullfölja sin passion, skådespeleri. Hon arbetade tidigare som legitimerad läkare, och hade bott i Schweiz i nära tio år med familjen. Efter skådespelarutbildning på Boulevardteatern och på Studio Meisner startade hon den fria teatergruppen “Teater Bara”. Där har hon nu ledande roller i föreställningarna ”Vi som är hundra”, skriven av Jonas Hassen Khemiri, och ”En stjärna vid namn Ajax”, som är baserad på en bok av Ulf Stark.

Sara deltar regelbundet i film- och stagefighting workshops och har har haft flera roller i ett antal kortfilmer såsom Pendeln, Handjur och Fantomen. Dessa visades på 2016 Stockholm Kortfilmfestival, STOCKmotion. Pendeln har därefter visats på Sveriges Television och finns nu tillgänglig på SVT Play.

Sara brinner för det kreativa skapandet i teater och film. Glädjen och tillfredsställelsen i att ständigt utmana sig själv, få möta olika människor, kunna skapa olika karaktärer och att i stunden – både på scenen och framför kameran – bara få vara “här och nu”.

Sara talar rikssvenska, göteborgska, avancerad engelska och samtalsfranska. Hon har ingått i svenska landslaget i segling och har flera medaljer från EM och VM. Hon är en duktig skidåkare, jägare, tennisspelare och sjunger och dansar gärna.

Längd: 171 cm
Vikt: 57 kg
Storlek: 36-38
Spelålder: 32-48 år Född 1975
Ögon: Blå
Skor: 38
Hår: Blond, korthårig

Agent: Fia Hammarström. Mail: ​fia@hammarstromagency.com​. Tel: +46-708-240707
www.hammarstromagency.com

Hammarstom Agency