Om Sara

Tidigare landslagsseglaren, som lämnade läkareyrket för att fokusera på det hon älskar… skådespeleriet!

Sara är legitimerad läkare. Livet på ett sjukhus är intensivt, naket och skört. Sara har mött människor i mycket utsatta situationer och fascineras av hur vi hanterar livets utmaningar. I hennes arbete som skådespelerska har hon användning av dessa erfarenheter och hon älskar att idag fullt ut satsa på skådespeleriet.

I vår har Sara spelat in flera filmer, bland annat hennes första långfilm. I den kanadensiska regissören Pascal Payants nästa långfilm ”April Skies” spelar hon stjärnan och sångerskan “Liv”. I april vann Sara kategorin “Bästa skådespelerska” på Myrtle Beach International film festival 2019, för sin roll som Elisabeth i filmen “Stroke of Midnight”. Sara är en av trion i teatergruppen Teater Bara och en del av filmkollektivet Sprouting Pictures.

Sara vill bli utmanad. Hon vill ha komplexa, icke-svartvita roller, där hon kan utvecklas både som människa och som skådespelerska. Karaktärer som är nära hennes privata jag är förstås något som hon med lätthet tar sig an, men hon ryggar inte heller för att gestalta människor som befinner sig på samhällets skuggsida.

Nu letar Sara efter roller som kommer att förändra både henne själv och publiken!

Längd: 171 cm
Vikt: 57 kg
Storlek: 36-38
Spelålder: 32-48 år Född 1975
Ögon: Blå
Skor: 38
Hår: Blond, korthårig

Agent: Fia Hammarström. Mail: ​fia@hammarstromagency.com​. Tel: +46-708-240707
www.hammarstromagency.com

Hammarstom Agency